CLIENT PUBLISHING

Fra idé og konceptudvikling til produktion.

MANGE ÅRS ERFARING

Vi har mange års erfaring med produktion af kundemagasiner/client publishing og tilhørende digitale løsninger til publicering af forskellige former for interne og eksterne produkter. Vi kan indgå på flere niveauer i processen – fra idé og konceptudvikling til produktion, layout og projektstyring inkl. trykproces.

OFF LINE PUBLISHING


Idé & konceptudvikling
Definition af målgruppe, succeskriterier, målsætninger, booklet, distribution, ressourcer, design- og kommunikationsmanual osv.

Produktion
Sideplaner, redaktionelle planer, journalistik, korrekturgang, layout, håndtering af trykkeri, trykstarter, fotooptagelse (still, video) osv.

Projektstyring
Vi kan tilbyde at styre alle facetter af et givent projekt, således at I som kunde kan fokusere på relevant indhold og korrekturgange snarere end proces.

ON LINE PUBLISHING


Digital Publishing
Digitale publishing løsninger til iPad og web. Enten med udgangspunkt i en offline-variant eller som selvstændigt produkt. Vi står for idé og konceptudvikling samt produktion og projektstyring.

Streaming & Video
Vi har bred erfaring med streaming af events – enten som VOD eller live – til forskellige enheder/devices. Vi var bl.a. de første i Europa, der livestreamede et stort event via 3G netværket til håndsæt i Danmark og Sverige.

Apps til iPad
Udvikling af iPad apps til understøttelse af digital publishing og distribution via Apples App Store.


PROMOTION

I samarbejde med jer udvikler vi en “gameplan”, der i tæt samarbejde med jeres øvrige planer for markedsføring sørger for, at jeres publishing produkt bliver promoveret og markedsført på de vigtigste sociale kanaler og netværk i øvrigt.