HISTORIEN

Exhibit Media har eksisteret siden 2006 og startede som et firma med fokus på produktion af kundemagasiner (client publishing) og tilhørende kommercielle elementer. Med tiden har selskabet udvidet kompetencerne så vi i dag dækker hele området omkring indholdsproduktion og håndtering af data til en række digitale platforme. Som led i den digitale udvikling har firmaet også opbygget solide kompetencer indenfor design og fuktionalitet omkring brugergrænseflader (GUI/UX).

GRUNDLÆGGER

Exhibit Media blev stiftet af Søren Dandanell Nielsen, der har en professionel karriere, der omfatter brancherne IT, Telco, Entertainment og Media. Han har mere end 15 års erfaring med salg og marketing og har de seneste år gennemført managementuddannelse fra Leicester University i London ligesom han bl.a. har specialiseret sig i internet markedsføringsstrategi på Harvard University, USA.

VORES FILOSOFI

Udgangspunktet for alle vores leverancer er en passion for at skabe værdi for vores kunder. Det starter som udgangspunkt med en indgående forretningsforståelse, som bakkes op af en bred og dyb viden omkring de specifikke områder – fra GUI design til indholdsproduktion og layout af materiale.

EXHIBIT MEDIA

Exhibit Media ApS
CVR: 28 65 42 78
Tlf. +45 70 21 10 30

BANKFORBINDELSE

Danske Bank – Holmens Kanal
IBAN: DK8730003001636553
BIC/SWIFT: DABADKKK

KREDITVURDERING

Exhibit Media har høj kreditværdighed og er AA-rated af Soliditet A/S i september 2016.